Over Reijngoud Afval

Reijngoud Afval is een gespecialiseerd adviesbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Wij richten ons op het bedrijfsleven in de afval(verwerking)-branche. Wij bieden praktijkgerichte advisering, uitvoering, begeleiding en ondersteuning van uw bedrijfsvoering met betrekking tot specifieke afvalvraagstukken. Wij zoeken samen met u naar oplossingen om te komen tot een kostenefficiƫnt en duurzaam afvalbeheer.

Reijngoud Afval heeft ervaren bedrijfsadviseurs in dienst die zelf jarenlang in het bedrijfsleven hebben gewerkt. Zij zien het als een uitdaging om voor u de meest optimale en flexibele aanpak te onderzoeken voor uw milieu- afval- en veiligheidszaken en de wijze waarop zij gelieerd zijn aan het bedrijfsproces binnen de Nederlandse en Europese wetgeving. Zij weten op de juiste wijze om te gaan met overheidsorganisaties zodat uw belangen optimaal worden behartigd en geborgd.

Reijngoud Afval levert input van de specifieke vakkennis en creatieve oplossingen ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering op het gebied van afvalzaken. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Geldrop.

Graag maken wij persoonlijk met u kennis en informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

Reijngoud Adviesgroep

Reijngoud Afval is onderdeel van de Reijngoud Adviesgroep. Samen met Reijngoud Veiligheid en Reijngoud Milieu hebben wij diepgaande expertise op het gebied van Afval, Milieu, Veiligheid.

logo-reijngoud-milieu
rv_logo
ra_logo_2
Neem contact op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt